20 Temmuz 2011 Çarşamba

Symetra Inşaat Türkiye

Symetra, Akdeniz kuşağında inşaat aktivitelerine başlayalı neredeyse on yıl oldu. Ancak girişimci geleneği ile yola çıkarak sektörde 20 yıldan fazla süredir varlığını sürdürmekte. Bu sayede, başından beridir kamusal veya özel büyük inşaat projelerini gerçekleştirmekte.
Tüm bu süre zarfında, gösterdiği kusursuz gelişim, güvenilirlik ve sağlamlığa büründü, iş alanını genişletti ve tüm İspanya’da başarıyla büyümesini sağladı.



Hiçbir şey bir firmayı, onun gerçekleştirdiği eserlerden daha iyi anlatamaz.

Her türden çok sayıda proje, pek çoğu simgesel özellikte, Symetra’nın imajını oluşturup, onu en iyi anlatan künyesi olmakta ve ‘‘İspanyol Hükümeti Devlet ve Kamu Yönetimi Müteahhitleri’’ sınıflandırmasını elde etmesini sağlamaktadır. Bunun yanı sıra da ISO 9001 VE 14001 Kalite ve Çevre sertifikalarına haiz bulunmaktadır.
Esasen, çevremizin korunması, Symetra’nın felsefesinin üzerine oturduğu bir değerdir. Symetra bilmektedir ki diğerlerinin olduğu gibi kendi geleceği de çevreye saygıya bağımlıdır. Bu ana sütun ile,  iyi yapılmış iş ve süreçlerin kalitesine dair daimi talep birleşir ve uygun tedarikçi ve iş ortağı seçimleriyle garanti altına alınır ve yanı sıra müşteri ile karşılıklı güven ilişkisi sağlanıp, onları tanımak ve ihtiyaçlarını karşılamak esas alınır.



Sorumluluk.

Bu tek kelime, Symetra bünyesindeki profesyonellerin gündelik çalışmalarını özetler. İnşaatta entegre çözümler üreten profesyoneller maksimum teknik kapasiteye ulaşırlar ve her bir eserin talep ettiği kalite standartlarını yerine getirirler.
Bundan dolayı, bu profesyoneller, firmanın en önemli cevherini ve gerçek değerini oluştururlar. Ve böylece, engin tecrübeleri ve iş bilmeleri sayesinde, planlanan hedeflere ulaşmayı başarırlar.

REHABİLİTASYON

Bizimki gibi gelişmiş, mimari kültürel mirasın yüceltildiği toplumlarda, bu mirasların asli özelliklerini muhafaza ederek korunmaları ve restore edilmeleri  zorunluluktur.
Ancak, binaların restorasyonu, spesifik ve komplex bir görevdir ve bu tür projeler de geniş bir birikime sahip bir inşaat  firmasının tecrübesini gerektirir. Özellikle de önemli anıtsal ve tarihi binalar söz konusu olduklarında.
Symetra, büyük ölçekli ve tarihi değere sahip mirasların restorasyonlarını gerçekleştirmek için gerekli olan firma becerisini garanti eden tecrübeye haizdir. Son yıllarda kamusal veya özel önemli binalarda gerçekleştirdiği çalışmalar bunu akredite eder.



Tarihi-Sanatsal gayrimenkullerde restorasyon sektöründe katedilen uzun bir yolun arkasından Symetra, İspanya Müteahhitler ve Şirketler Sınıflandırması Resmi Kaydı’ndan K7E sertifikasını almıştır.
Profesyonellerimiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde mümkün hale gelen önemli bir başarı. Bu sayede kültürel miraslarımızı korumak gibi hassas projeleri üstlenebiliyoruz.



İNŞAAT

Symetra’nın verdiği taahhüt, eserin her an uzmanların elinde olmasını ve yapım sürecinde derinlemesine denetimler yapılmasını garanti altına alır. Hatta, gerekirse projeye atanmış olan personel süreçleri inceler, yapım süresi ve maliyetleri optimize edebilmek için alternatif teknikler önerir. Sadece bu şekilde,yani  maksimum profesyonaliteyi garanti ederek en iyi sonuçlar alınabilir.
Tüm bunlar sayesinde, Symetra özel ve  kamusal önemli müşterileri ile  çalışmalarını geliştirebildi. (Alicante, Albacete, Elche, Altea, Orihuela, Alcoy...Belediyeleri, Alicante Üniversitesi, Valencia Parlamentosu, Alicante Meclisi, Kültür ve Spor Konseyi veya Castilla La Mancha Kültür Konseyi. İspanyadaki tüm bu resmi organizmalarla çalışabilmekte.

Symetra, tecrübesi ve profesyonelliği ile bir projenin kısmi bölümlerini veya tamamını başından sonuna geliştirme becerisine haizdir. Bu beceri, günümüze kadar gerçekleştirilmiş ve belediye ve bölgelerin alt yapılarını iyileştirmeyi amaçlayan, bütün vatandaşların yaşam kalitesini yükselten kamusal çalışmalarına yansımaktadır.


Her bir müşterimizin beklentilerini karşılayan, kalıcılığa ve ekonomik büyümeye katkı sağlayan, Kalite Ve Çevre Yönetim Sistemleri uygulanarak maksimize olan bir fayda.

Sorunlara cevap verebilmek için yeni teknolojik çözümler bulmanın daimi arayışını sürdürürken,  maksimum kalite ve güvenliğin bütün eserlerin yapımında zorunlu olduğunu ve başarılı bir sonucu garanti ettiğini asla unutmadan.

Otoyollar, caddeler, parklar ve bahçeler, sportif tesisler..., tutkulu projeler tutkulu sonuçlar

Üstelik, projenin yazımı ve eserin yapımının birlikte kontratı imkanını sunuyor ve bu sayede süreç talep edilen kalite standartlarını elde eden uzmanların elinde oluyor.
Symetra proje idare ve yönetiminde geniş bir tecrübeye haizdir ve bunu alınacak sonuçları optimize etmek amacıyla müşterilerine sunar.
Bu proje bu şekilde, önceden tanımlanmış gayeleri ve ihtiyaçları programlayıp garanti altına almak için, her an nöbette olan uzman teknikerlerin gözetimi altında yazılır.
Kontrat yapma aşamasında, yöneticiler farklı alternatiflerle simulasyonlar gerçekleştirirler. Üstelik teknik ekip gelecekte oluşabilecek potansiyel riskleri önlemeyi sağlayan sürekli bilgi üretme görevi üstlenir.


KALİTE SERTİFİKALARI
Symetra, geleceğe oynayan sorumluluk sahibi bir firma olarak, optimum kalitede bir yönetim sistemi garanti eden  ve uluslar arası standartlara önem veren ISO 9001 normlarını yerine getirerek her bir müşterinin memnuniyetini amaç edinmiştir.
Üstelik, buna ek olarak diğer bir sertifikada ISO 14001 normlarıdır ki bu sertifikada benzer kalite yönetimi özellikleri taşır, firmanın günlük aktivitelerinin çevreye yarattığı etkileri minimize eder, çevreye saygılı bazı süreçlerle desteklenir.



ŞİRKETSEL YETKİNLİK

Symetra’nın bünyesini sağlamlaştıran bu büyük hizmetler bütünü, firmanın iş bilirliğine ve devamlı kurumsal mükemmellik arayışına yansımış bulunmakta.
Sektöründe referans bir firma  zamanla müşteriye en iyi hizmeti sunmayı bilir ve toplumsal refaha aktif olarak katkıda bulunur ( eğitim, iş risklerini önleme, kalite ve çevre programları sayesinde ) .
Ekonomik, sosyal ve çevresel boyutlar arasında denge sağlamada başarı amaçlayan bir iş yönetimi konsepti ile firma, herhangi bir iş ilişkisi içerisinde olduğu tüm kurum ve bireylere karşı korumak zorunda olduğu etik sorumluluğa özel önem verir.



Aşağıdakilere Dönüşen Amaçlar:
İnnovasyon: Her bir müşteriye sunulan hizmetleri geliştirip arttırmak.
Kalite: Organizasyonun tüm seviyelerinde, teknik çalışanların sürekli iyileştirilmesini tedarik etmek, personel ve onun güvenliği eğitimi.
Beceri ve Şeffaflık: Gerek işletimsel gerek finansal olarak gelecek garantili verimlilik sunmak.
Çevresel Sorumluluk: Ortamın korunması için daima maksimum saygı ile çalışmak ve ilgili araştırmaları yapan kurumların tavsiyelerine uymak.
Sosyal Oyantasyon: Firma çıkarlarını sosyal değer ve taleplerle uzlaştırmak ve bu sayede firmanın yarattığı faydanın toplumla paylaşımı.